Magazin Noblesse Bridal Iasi

Stil, eleganta, rafinament 

Empire, sirena,printesa, extravaganta, rapitoare, romantica, de poveste sau sexy, rochia visurilor tale merita tot timpul alocat cautarilor pentru a fi gasita. Importanta calitatii isi spune cuvantul si la nivel estetic iar o rochie de mireasa din materiale pretioase, o croiala perfecta si de multe ori un design simplu dar elegant si de efect, reprezinta ingredientele principale in obtinerea unei rochii perfecte si a unei imagini pe masura.
Iti propunem un pachet complet: rochia, pantofii cu aceleasi aplicatii din dantela sau altele la alegere, voalul la dimensiunea dorita si daca este cazul un bolero sau alte accesorii. Pentru definitivarea imaginii tale perfecte din ziua nuntii, ne putem ocupa de coafura, make-up si orice alte servicii de infrumusetare cu un discount semnificativ ( programare online ), prin intermediul Salonului Noblesse, cu care fuzionam. Si pentru ca mirele iti completeaza imaginea, poate gasi la noi diferite modele de costume, din materiale de calitate, in ton cu fastul evenimentului. Nu am uitat nici domnisoarele de onoare care pot proba o rochie de ocazie in timp ce tu imbraci rochia visurilor tale.

 

Te asteptam, dupa o prealabila programare, sa stabilim impreuna ce ti se potriveste, sa iti prezentam ofertele si discounturile noastre si de ce nu, ale partenerilor nostri, din toate domeniile legate de organizarea nuntii.

SC GRANIT PLUS SRL,
J22/2079/2003, RO15894510,
Sediul social Bdul SOCOLA Nr.206A-208,
Cont RO65BRDE240SV22960502400 deschis la BRD Iasi Ag.Socola